BURDUR / KARAMANLI - Hakan Sevim Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİ

May

31/01/2024 günü gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'nda alınan kararlar ile ilgili olarak Sayın Valimiz Türker ÖKSÜZ'ün talimatları doğrultusunda; İlimiz genelinde suçla mücadelede alınacak önleyici tedbirler ile ilgili vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önüne geçmek, öğrenci ve gençlerimizi terör örgütlerinden korumak maksatlı bilgilendirme faaliyetleri yapılması istenmiştir. 15/05/2024 tarihli bilgilendirme okulumuz öğrenci ve velilerine paylaşılmıştır.

May

31/01/2024 günü gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'nda alınan kararlar ile ilgili olarak Sayın Valimiz Türker ÖKSÜZ'ün talimatları doğrultusunda; İlimiz genelinde suçla mücadelede alınacak önleyici tedbirler ile ilgili vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önüne geçmek, öğrenci ve gençlerimizi terör örgütlerinden korumak maksatlı bilgilendirme faaliyetleri yapılması istenmiştir. 08.05.2024 tarihli bilgilendirme okulumuz öğrenci ve velilerine paylaşılmıştır.

May

31/01/2024 günü gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'nda alınan kararlar ile ilgili olarak Sayın Valimiz Türker ÖKSÜZ'ün talimatları doğrultusunda; İlimiz genelinde suçla mücadelede alınacak önleyici tedbirler ile ilgili vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önüne geçmek, öğrenci ve gençlerimizi terör örgütlerinden korumak maksatlı bilgilendirme faaliyetleri yapılması istenmiştir. Okulumuzda bilgilendirme faaliyetleri ile ilgili görseller öğrenci ve velilerle paylaşılmıştır.